Polita de asigurare RCA este un contract incheiat intre posesorul unui automobil, persoana fizica sau juridica, si o societate de asigurari autorizata de catre CSA, al carei scop este despagubirea tertilor prejudiciati in urma unui accident de circulatie. Daca tu esti asigurat cu polita de asigurare RCA si te faci vinovat de un accident rutier soldat cu pagube catre terti, acestia vor fi despagubiti de catre societatea de asigurari la care ai incheiat aceasta polita de asigurare. Polita serveste atat interesului tau (iti ofera dreptul de a conduce legal pe drumurile publice), dar mai ales interesului unei persoane terte careia ii vei provoca daune. Atentie! O polita RCA ieftin nu este intotdeauna si cea mai buna. Alege societatea de asigurare cu responsabilitate pentru a nu avea probleme la un eventual accident. Pentru a putea incheia o polita de asigurare RCA este necesar ca autovehiculul sa fie sau sa urmeze a fi inmatriculat si inregistrat in Romania. 

Asigurari in Bulgaria la cele mai mici preturi si colaborare cu cei mai mairi asiguratori: Lev Ins, Bulgarski Imoti, Euro Ins.

De exemplu pentru un VW Pasat sau un Audi A4, masini sub 120 kw, sunt impozite de 40 euro, respectiv 90 euro, dar pentru un Hummer de 4 ani, cu motor de 165kW impozitul anual este 295 euro. O astfel de masina poate fi inmatriculata la ofertele de pe piata cu mentiunea “orice masina” si la pretul derizoriu de 350 de euro. Chiar si la pretul de 400-500 euro se poate vedea ca nu are cum sa fie inscrisa masina la fiscul bulgar.

In loc de concluzii, cine are o oferta fixa de pret la inmatriculare, ofera serviciul fara a include sau calcula impozitul datorat statului bulgar, si daca nu se percepe in avans de la client inseamna ca efectiv nu se plateste.

Contact

Bd. Mircea Voda 34,

Sector 3,

Bucuresti

Tel: 0761 017 017

Email: contact@asiguraribulgaria.ro

Oferte

 

 

25% la inmatriculare Bulgaria

25% la asigurare Bulgaria

25% la ITP Bulgaria